mandag 1. november 2010

Hjemmet vårt :)


Nå har vi vært lenge uten internett så blogging har det blitt lite av, men nå kommer det endelig en liten oppdatering. Blir en veldig enkel og oppdateringsblogg nå, men det må til det også.

Hvor bor dere? Hva gjør dere? Hvordan har dere det? Det er mange spørsmål jeg får her. Så nå blir det litt blogging om hvordan alt ser ut, og er her.

Leiligheten vår kalles ”The pink castle”. Naomi og jeg er veldig fornøyd! Vi har fått så bønnesvar på alt her – vi er rikelig velsignet! Vi bor i øverste etasje sammen leiligheten til høyre, Kikki og Birgit bor rett på sida, i leiligheten til venstre.



Her er mitt rom, har hengt opp masse bilder for å gjøre det hjemmekoselig :)






Stua vår er fortsatt litt kjedelig på veggene, men det holder vi på å fikse på. Lager en ukeskalender hver uke hvor vi skriver morsomme ting som har skjedd hver dag som vi henger opp, pluss en tabbevegg - så skal vi henge opp litt bilder etterhvert :)




Kjøkkenet er kjempe greit, og her lager vi masse god mat! Både vellykka, og ikke så vellykka mat, men øvelse gjør mester ;) De to siste dagene har vi laga taco i chapati, og hjemmelagde kjøttkaker – HERLIG!



Naomis soverom:



Badet vårt:



Vi har også noen herlige naboer som alltid hilser og roper Mzungo, how are you? fra hagen. Her om dagen fikk vi til og med en jack-fruit av de!



Dette er David! Han er nabogutten vår, kjempe skjønn gutt som alltid vil leke :)



Det er dette vi våkner til hver morgen, utsikten er helt utrolig! Mine tanker om denne utsikten skal komme i et annet innlegg. Men det er rart å tenke på de store forskjellene vi ser her i Uganda.



Som dere sikkert har skjønt er Naomi og jeg utrolig heldige med leilighet! Men rett utforbi soveromsvinduene våre har vi Mulago. Dette er et stort slumområde hvor mange lever av regnvann som de samler opp i bøtter. Men allikevel er det et stort spekter av folk med ulike bakgrunner. Jeg klarer ikke stoppe å lure på hva alle gjør, og hvor de skal. Mange har boder på markedet, små butikker, er boda boda sjåfører eller lærere. 
Store forskjeller blant oss mennesker som egentlig er så like. 
Takk for alle utfordringer og opplevelser Pappa, takk for at du alltid er med oss.
Her er noen bilder fra Mulago/Kalerwe – området vi bor i.











1 kommentar:

  1. Du tar blogging opp på ett helt nytt nivå! Digger veggene dine på rommet, og alle de fine bildene du har tatt.
    Nesten sånn at jeg begynner å savne Afrika...

    Ønsker deg alt godt og Guds fred!

    SvarSlett